Hoe te kleden voor borstvoeding: Mode tips om borstvoeding makkelijker te maken

Borstvoeding kleding

Als u uw baby wilt voeden, wilt u kleding die gemakkelijk aan en uit te trekken is. Je wilt ook kleding die comfortabel genoeg zit zodat je je niet beperkt of ongemakkelijk voelt als je borstvoeding geeft. Houd bij het kiezen van nieuwe kleding rekening met het volgende:

Hou je aan je voedingsschema.

Naarmate uw melkproductie toeneemt en uw baby ouder wordt, kan hij meer calorieën per dag nodig hebben. Als je dieet niet verandert, kan je uiteindelijk moeite hebben om je baby te voeden. Probeer een voedingsdagboek bij te houden, zodat je niet al te gefrustreerd raakt in het proces.

Je moet ook in de gaten houden hoeveel water je drinkt. De meeste deskundigen raden nieuwe moeders aan minstens acht glazen water per dag te drinken om de spijsvertering te bevorderen en het risico van uitdroging te verminderen. Als je te veel uitdroogt, kan het zijn dat je minder melk produceert, wat frustrerend en gevaarlijk kan zijn.

Probeer een borstvoedingsbeha voordat je er een koopt.

Voordat je investeert in een hele nieuwe garderobe, probeer borstvoedingsbeha's van je oude kleding. Het is beter om een beha te kopen die te klein is dan een beha die te groot is, omdat het moeilijk kan zijn om in een nieuwe beha te komen als je geen melk meer produceert. Je kunt ook borstvoedingstops van je oude kleding proberen om te zien of ze goed aanvoelen en goed staan terwijl je borstvoeding geeft. Misschien vind je dit soort topjes wel lekkerder dan andere.

Pas de kleuren aan uw huidskleur aan.

Als je borstvoeding geeft, wil je er zo zeker mogelijk van zijn dat je huid niet geïrriteerd raakt door de stof tegen je huid. Daarom is het belangrijk om de kleuren van je huid af te stemmen op je nieuwe outfit. Let er vooral op dat je huid schoon en droog blijft als je witte stoffen draagt.

Als u niet zeker weet hoe u uw huidskleur kunt afstemmen op uw kleding, kijk dan naar uw eigen huid terwijl u de kleding draagt die u overweegt. U kunt ook een vriend of familielid vragen naar u te kijken terwijl u de nieuwe kleding draagt, om te zien hoe zij reageren op hoe u eruit ziet.

Kleed je warm en comfortabel.

Tijdens de koude wintermaanden wil je misschien borstvoedingskleding dragen die warm en comfortabel is. Dit omvat kleding die zweet afvoert en stof die zacht aanvoelt tegen uw huid. Tijdens de zomermaanden kunt u lichtere borstvoedingskleding dragen die nog steeds warm is en goed ademt. Draag geen katoen, dat voert het vocht niet af en kan schuren veroorzaken.

You may also like